Béla
13 °C
27 °C

Szeptemberben lép fel Budapesten a Depeche Mode?

2001.04.23. 09:09
Várhatóan szeptember 12-én érkezik Budapestre a Depeche Mode - derült Andy Fletcher, az együttes billentyűsének a Vasárnapi Blikknek adott interjújából. Bár a szerződést még nem írták alá, a DM várhatóan ellátogat Magyarországra, hiszen itt működik a világ egyik legnagyobb, működő Depeche Mode Fan Clubja. Az együttes új, Exciter című albumát május 14-étől forgalmazzák Angliában, míg az USA-ban egy nappal később debütál.

A DM várhatóan ellátogat Magyarországra
Május 14-étől forgalmazzák Angliában a Depeche Mode új albumát, az Excitert. A lemez előzetesét, a Dream On-t és néhány remixet tartalmazó kislemezt viszont már április 23-án, hétfőn elkezdik árusítani Nagy Britanniában - adta hírül a depechemode.com. Az új lemez számaiból mp3-ban közzétett, nagyjából félperces - merthogy a pénz beszél - előzetesekből annyi kiderül, erősítettek a ritmusszekcióban, kicsit több a gitár, de ez a lemez lehetne az Ultra, vagy a Songs of Faith and Devotion is. A többi a megszokott.

A DM június közepén kezdi világkörüli turnéját, a nyár végére ér Európába. Az időpontok még bizonytalanok, az egyetlen biztos pont augusztus 28-a, a tallini koncert időpontja. Andrew Fletcher a trióvá fogyatkozott együttes billentyűse azonban a Vasárnapi Blikknek adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg szeptember 12-én lépnek fel Budapesten. Eddig bejött a teltház, most kiderül, tartja-e még magát a magyar Depeche Mode Fan Club.

A Depeche Mode először 1985-ben lépett fel Budapesten, azóta rendszeresen eljönnek Magyarországra, kivéve az utolsó, válogatás-album világturnéját, amikor kihagyták Magyarországot, és csak Bécsig jutottak.