Tanuljuk meg felszedni a legjobb nőket

2009.10.06. 16:15 Módosítva: 2009.10.08. 17:16
Nincs csajom, ne szépítsük. A legjobbat akarom, de azok nem akarnak, így a profi sportolókhoz hasonlóan személyi edzőre van szükségem, aki elmondja az apró trükköket. Ha férfi vagy, nézz szembe vele, hogy nem mersz megszólítani egy nőt se. Az internet bővelkedik a „hogyan szedjünk fel nőket”-oldalakban, de magyarul csak három van. A pickup artistok segítenek.

Pickup artsnak neveznek minden tanácsadást és trükköt, amivel csajokat lehet felszedni. Ennyi kell nekem is, a titkos kód. A pickup artist kifejezés az 1970-es Eric Weber-könyv, a How To Pick Up Girlsből (Hogyan szedjünk fel nõket?) ered, itthon ismerkedőművésznek vagy nőfelszedő művésznek fordítják.

Magyarországon az utóbbi években több olyan oldal és tanfolyam indult, amelyeken a férfiakat nevelik: a Kulcs a nőkhöz, a Nőcsábász-akadémia vagy a Puart, angol nyelven a leghíresebbek a Venusian arts, a Double Your Dating és a Real Social Dynamics.

„Az igaz, hogy a PUA-világgal érintett férfi a pickupra, azaz a nők felszedésére irányítja a figyelmét. Imádja a nőket, imád megismerkedni velük, de ezt elsősorban azért teszi, hogy fejlessze szociális képességét, és hogy vonzóbb tudjon lenni a nők számára” – írja a szubkultúrát bemutató Puafestival. Mondjuk, a hazai webközösségekben is csak ennek megerősítését láttuk.

Vagyis elsősorban a csajozás a lényeg, nem az, ahogy állítják, hogy a nőnek a legnagyobb ajándék egy PUA, mert „ő adja meg azt, amire vágynak, egy férfit”. A nőcsábászok büszkék az önfejlesztésre és tanulásra, szerintük kevesebb alkoholt fogyasztanak, az életszemléletük is megváltozott, és nagyon segítőkészek. A Puafestivalon olvasható felmérés szerint azért lettek PUA-k, hogy

  • szűzességüket elveszítsék: 11%
  • ismerkedési képességeiket jelentősen javítsák: 82%
  • megtalálják az igazit, és párkapcsolatot alakítsanak ki: 50%
  • csak a félénkségüket javítanák egy stabil párkapcsolatban: 6%
  • minél több nővel szeretkezzenek: 40%
  • egy már régen kiszemelt nőt megszerezzenek: 5%

Hogyan kell öltözködni, mit kell mondani, mennyire kell férfiasan keménynek lenni, vagy férfiasan érzékenynek, mert a mai világban a férfiaknak egyáltalán nem könnyű. Az biztos, hogy a Kulcs a nőkhöz egynapos tréningje negyvennyolcezer forintba kerül, míg a Nőcsábász-akadémia többalkalmas sorozatának darabja tízezer forint. Egy-egy ilyen képzésre hat-nyolc ember merészkedik el, sok fiatal, komoly kapcsolatát vesztett harmincas, valamint az utolsó lehetőséget kihagyni nem akaró negyvenöt feletti.

A Kulcs a nőkhöz főtrénerét, Zsedényi Csabát bármikor el lehet érni, persze sokba is kerül: 7-24 óra között 10000 forint/óra, három emailért nyolcezer forintot kell fizetni, a havi csomagot nyolcvanezerért megkapjuk.

A Nőcsábász-akadémia inkább a gyors, rövid ideig tartó kapcsolatra helyezi a hangsúlyt, így nem csoda, ha a szexuális felizgatásról, a sorozatos orgazmusról, a tökéletes szeretőségről vagy az internetes csajozásról is adnak tanácsokat. Például, hogy neten ne általánosságokat adjunk meg magunkról, és igyekezzünk előnyös képet feltölteni. Ne csak azt írjuk, hogy szeretünk színházba járni, hanem hogy a Víg a kedvencünk.

209 nő, 47 megdugva

A Nőcsábász-akadémián rögtön van csöcs, itt nem hitegetnek hosszú távú kapcsolattal. Rögtön a közepébe löknek, a cél: férfiasan és keményen összeszedni a nőt. Itt igenis tanulhatunk a tanártól, mert nem akármilyen szuperférfival van dolgunk. Ő úgy ír magáról, ahogy én írnék magamról szívem szerint: Huszonkét éves koráig nem volt barátnője. Huszonhárom éves korában autodidakta módon elkezdett tanulni, majd megszállottja lett a csábításnak. Három évig olyan életformát élt, amit talán eddig senki.

Tudatosan arra ment, hogy minél több nőt felszedjen, naplót vezetett, ami szerint két év leforgása alatt 209 nővel kavart (legalább csók), ebből 47-et le is fektetett. A fő nőcsábász elárulja nekünk, hogy szavakkal akár percek alatt fel lehet izgatni egy nőt, feltéve, ha tudatosan és pontosan alkalmazod a szexuális felizgatás beszédtechnikáit. (Kedves nő olvasó, ha valóban felizgattam a szavaimmal, kérem, írjon.)

Társkeresés és állandó készenlét

Persze létezik a csajozástanításnak másik iskolája is, ami inkább a férfira koncentrál, hiszen alapból azt kell rendbe tenni. Nem áll meg a csajozásnál a Kulcs a nőkhöz, mert szerintük csak akkor lesz jó a párkapcsolatod, ha tudsz választani. A választáshoz pedig megfelelő számú egyedet kell megismerned, kipróbálnod, hangzik a Konrad Lorenz-i tételmondat.

A Kulcs a nőkhöz vezetője, Zsedényi Csaba például egynapos tréningjeit úgy építette fel, hogy délelőtt kognitív terápiát tart, ami a pszichológiában kevéssé jártasaknak azt jelenti, telebeszélik a fejemet azzal, hogy nem vagyok egy életképtelen lúzer, majd viselkedési tanácsokat adnak, trükköket árulnak el. Az egész napos oktatás délutánján valamelyik plázában kell idegeneket megszólítani, hogy hol van jó farmer, milyen filmet nézzen meg. Szóval szokni kell a helyzetet, mert este a trénerekkel együtt levonulnak valamelyik szórakozóhelyre gyakorolni a csajozást.

ill450

Ha nem megy, a tanulóhoz odamennek, segítenek neki, Cyranóként megsúgják, mit kell mondani. Például legyünk határozottak, férfiasak, álljunk a szemezést, szólítsunk le bátran bárkit, veszíteni valónk nincsen. A randiguru szerint szorongásaink és frusztrációink miatt nem merünk csajozni, és ezeken a tréningeken ezeket próbálják legyőzni.

Kalibráció mikro- és makroszinten

Ha ennyit gondolkodnék egy-egy bepróbálkozáson, soha, de soha nem fogok megismerkedni senkivel, viszont bármilyen kommunikációs csatorna zajait képes leszek elemezni, ha tudom, hogy a kalibráció mikroszinten mit jelent. Kezdeti helyzetfelmérés (kezdeti kalibráció) és kezdeti viselkedési stratégia kiválasztása, férfi tevékenység (akció) „a” taktika/stratégia alapján, női (válasz)reakció, reakció értelmezése visszacsatolásként, módosított férfi tevékenység (akció) „a” taktika/stratégia alapján. A Puarton remek témakörökben kapunk oktatást a 89 ezer forintos tandíjért, ráadásul grafikákkal is segítenek:

fej

És akkor még nem beszéltem arról, mennyi minden befolyásolja a mikrokalibrációt: férfi-energiaszint, a férfi belső világa, az ismerkedési szituáció, a napszak, a női energiaszint, a csoport energiaszintje, a csoport mérete, eloszlása (homogén, inhomogén, statöbbi), a nő belső világa.

Jelenleg itt tartok. A következő részekben kiderül, milyen szupertrükköket tanultunk a tanfolyamokon, illetve terepgyakorlaton is teszteljük az elméleti alapokat.

A Nőcsábász Születik tanfolyamon megtudhatod

– Hogyan ismerkedhetsz úgy, hogy ne utasítson vissza a nő, hanem teljesen természetesen és érdeklődve elkezdjen veled beszélgetni (működik utcán, szórakozóhelyen, könyvtárban, vonaton, bárhol).

– Miután elkezdtél beszélgetni egy lánnyal, hogyan tartsd fenn és fokozd az érdeklődését? Mik azok a rutionok, amik ezentúl fegyverarzenáloddá fognak válni az ismerkedésben.

– Bemutatunk pár zárástechnikát, vagyis azt, hogy hogyan szerezd meg a csaj számát, emailcímét vagy iwiw-elérhetőségét. Ha megtanulod ezeket az egyszerű, ámde zseniális trükköket, és az első csajt sikeresen számzárod – homlokodhoz fogsz csapni, és ennyit fogsz mondani: ha ezt én tudtam volna.

– Hogyan használj egy olyan bomba csóktechnikát, ami egyszerű és halálbiztos! – szinte minden haladó nőcsábász alap csóktechnikája.

– Hogyan használd az internetet barátnőszerzésre – bemutatunk egy általunk tökélyre kifejlesztett, többszázszor letesztelt, zseniálisan működő technikát, amivel napi harminc perc befektetéssel heti három randit összehozhatsz.

– Hogyan jöhetsz össze még MA este egy nővel – Mr. Pua szórakozóhely-stratégiái és instant csóktechnikái, amelyek hihetetlen hatékonysággal működnek.

Forrás: Nőcsábászakadémia.hu