Tankcsapda, Edda és Prodigy is a Volton

2010.03.26. 11:17
A Prodigy, a Kruder & Dorfmeister páros és a Haydamaky mellett az Omega, az Edda és a Tankcsapda is fellép a 2010-es soproni Volt Fesztiválon, július első hétvégéjén.

A legnagyobb vidéki fesztivál műsorából több tucat hazai fellépőről adtak hírt a szervezők. A nyitónapon június 30-án a magyar rocktörténelem zenekarai adnak koncertet: a nagyszínpadon lép fel többek között az Omega, 30 éves jubileumi nagykoncerttel érkezik az Edda, jelen lesz a fesztivál szimbólumának számító Tankcsapda, a friss Kossuth-díjas Lovasi András pedig a Kispál és a Borzzal és a Kiscsillaggal is koncertet ad. Ott lesz még a Deák Bill Blues Band és a Magna Cum Laude.

Játszik a Moby Dick, jön az életműdíjas Hobo, az Ossian, a Beatrice, a Kowalsky meg a Vega, a Depresszió, a Road, a Subscribe, a Watch My Dying, az Isten Háta Mögött, a Turbo, és újra színpadra lép a Sex Action.

A 150 zenekart és DJ-t felvonultató 18. Volt Fesztivált június 30. és július 3. között rendezik. A nagy külföldi sztárok közül ott lesz Billy Idol és a Massive Attack, a magyar bejelentettek közül Ákos és a Quimby. A szervezők a négy napra 80 ezernél több látogatót várnak Sopronba.