Kárpótolja az IKEA a szomorú magyar Dj-ket

2014.02.28. 19:27

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, az IKEA megszünteti az Expedit polcrendszerét, helyét nyártól a hasonló Kallax termékcsalád veszi át. A hír viszont sokkolta a bakelitlemezek szerelmeseit, mert szerintük az új polcokba már nem illik olyan tökéletesen a sok korong. A szakértők azzal magyarázzák a vásárlók mély vonzalmát a megszűnő polcrendszer iránt, hogy az IKEA 19 éve forgalmazza az Expeditet, így az emberek nemcsak a saját lakásukban szokták meg, hanem barátaiknál is találkoztak vele, egyfajta közös nevezőt, összekötőkapcsot látnak benne.

A magyarországi IKEA ciszont szeretné kárpótolni a hazai bakelitgyűjtőket, zenekedvelőket és DJ-ket: olyan, maximum 40 perces zenei mixeket várnak március 14-ig, amelyek legjobban visszaadják az IKEA áruház atmoszféráját.

Az IKEA munkatársai kiválasztják és megjutalmazzák a legizgalmasabbnak, legjobbnak tartott három mixet. A nyeremények: egy-egy, a nyertes által kiválasztott új Kallax termék, a 2014. júniusi bevezetését követően, valamint a három legjobbnak talált mix beküldői közül valaki lehetőséget kap, hogy élőben zenélhessen az áruház területén. Részletek a Facebookon.