Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb budapesti étterem kapott Michelin-csillagot

2014.03.12. 12:12
Az Onyx és a Costes után a Borkonyha étterem is megkapta a Michelin-csillagos minősítést, ezzel háromra nőtt a legkomolyabb szakmai besorolással bíró vendéglátóhelyek száma Budapesten.

A belvárosi Borkonyha étterem kiérdemelte a Michelin-csillagos besorolást, ezzel csatlakozott a Costeshez illetve az Onyxhoz, írja a Világevő blog. A hírt a blog szerkesztője közölte a Borkonyha séfjével, Sárközi Ákossal, aki a helyszínen készült videó alapján egyszerűen viccnek tartotta a bejelentést és nem volt hajlandó elhinni. A Tripadvisor szerint a Borkonyha Budapesten a harmadik legjobb vendéglátóhely a fővárosban, csak a Zeller Bisztró és a Gelarto Rosa előzi meg az oldal felhasználóinak értékelései alapján.

Elvesztette viszont Bib gourmand értékelését a Bock bisztró, az Arcade Bisztró és a Vár a Speiz, tehát már csak két Bib gourmand étterem van Budapesten, a Déryné és a Csalogány 26.