DJ Délutáninpihi ledobja a basszusbombát az ovidiszkóba

2014.04.18. 17:55
Nem igazán tiszta egyelőre, hogy a fuzipop bulik pontosan milyen piaci rést fednek le, mindenesetre New Yorkban elindult egy új partysorozat, kizárólag 6-12 éves gyerekek számára. A gyerekek a 9 éves DJ szettjére nyomják a Gangnam Style-t, a szülők pedig csöndesen leisszák magukat a bárpultnál.

Nappali nightclubot nyitottak a 6-12 éves korosztálynak, írja a CNN. A fuzipop bulikat általában havonta egyszer, vasárnap délután kettőkor tartják New York-i klubokban, ahol a szülők együtt verethetik a kölykökkel a legfrissebb Avicii-slágerekre, miután felszívtak két csík PEZ-cukorkát Monopoly-pénzzel. Aki ezt nem hiszi el, annak még videó is van.

A tánctéren a gyerekőcök UV-rudakkal ropják a hivatásos táncosokkal, az állkapcsuk pedig nem valami rossz mefedrontól kattog annyira, hanem mert teletömték a szájukat mogyorós csokival. Közben a szülők együtt támasztják a bárpultot, és kicsit kiengedik a gyerekneveléssel járó gőzt. A CNN-nek az egyik bárpultos azt is elmondta, hogy a fuzipop bulin a legnépszerűbb ital a vodka, amit a szülők isznak, miközben a gyerekek a 9 éves DJ Kai masszív szettjére rázzák a rongylábakat.

A fuzipop létrehozói szerint egyelőre még nem nyereséges a vállalkozás, de egyre nagyobb iránta az érdeklődés. A honlapjukon azt írják, hogy szeretnék kinevelni a következő generáció nagy DJ-it, előadóit, táncosait és zeneipari moguljait.