Aliz
6 °C
14 °C

Élet étterme? Anyám pitája? Sehol sincsenek ezekhez képest!

2014.06.06. 12:30
Nem kizárólag Magyarország a borzalmas szóviccekkel elnevezett vendéglátó-egységek hazája. Itt van például egy csomó olyan étterem és büfé, aminek a nevétől nem az étlapot kérjük, hanem a szívgyógyszert. Segíts nekünk megtalálni a magyar megfelelőjüket!

Szóviccelni jó, nyilvánosan, nagyközönség előtt szóviccelni pedig a legnagyobb móka, az utca közönségénél pedig addig nem lesz nagyobb, amíg valaki egy fertelmes poént bele nem karcol a Hold felszínébe. Magyarországon igazán súlyos étterem-, és büfénevekből sajnálatosan kevés van, bár aki már internetezett, az biztosan belefutott már az Anyukám pitájába – ami ha írásban nem esne le, akkor tessék hangosan felolvasni –, az Élet éttermébe vagy bármi hasonló nevetséges hülyeségbe.

Külföldön bezzeg robog a mókavonat,  a Diply összegyűjtött 19 olyan éttermeket, amiknek a nevétől az ember lefagy, aztán mosolyog, aztán lefagy, aztán lehorgasztja a fejét és halad tovább, hogy elmondja az összes ismerősének, hogy mit látott az utcán. Aztán az összes ismerősével odamegy következő nap kajálni. A galériában lefordíthatatlan szóviccek és popkulturális utalások!

De mik vannak Magyarországon? Hol van a magyar Codfather? Merre van a bulinegyedben a 9012phở?  Segítsenek megtalálni nekünk, küldjenek egy levelet a tema@mail.index.hu címre arról, hogy melyik a legsúlyosabb magyar étteremnév!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?