Árpád
-2 °C
4 °C

Magyarországra is megérkeznek az IKEA állatbútorai

Macskák és kutyák IKEAja
2018.06.01. 12:56

Az IKEA tavaly ősszel jelentette be az első kutyáknak és macskáknak szánt állatbútorait, és bár a macskaágyak, illetve kutyakanapék mostanáig elkerülték hazánkat, hamarosan a magyar gazdik is lecsaphatnak a kedvenceik kényelmét szolgáló darabokra.

A svéd cég pénteken bejelentette: június 18-tól mindhárom magyarországi IKEA áruházban elérhetőek lesznek a házi kedvenceknek szánt bútordarabok és egyéb kiegészítők. A 90 termékből álló, Lurvig (a bozontos svéd megfelelője) nevű kollekció az állandó kínálat része lesz.

A magyarországi értékesítés ugyan limitált választékkal indul, augusztustól a kollekció minden terméke elérhető lesz a magyar vásárlók számára.

Az IKEA kutya- és macskabútorait állatorvosok bevonásával tervezték, méghozzá úgy, hogy azok a gazdik otthonába is passzoljanak. A pénteki közlemény szerint a macskaágy például tökéletesen illeszkedik a Kallax polcrendszerbe, a mini Klippan kanapé (ez például csak augusztustól lesz elérhető) pedig az eredeti élethű mása.

A darabokat tervező Inma Bermúdez a kollekcióról azt mondta: "Három kutyával élek együtt és mindig is hiányoltam a kedvező árú, lakásomhoz illő és minőségi termékeket. Mint állatbarát, büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ebben a projektben és Japán, Franciaország, Kanada, Észak-Amerika és Portugália után Magyarországon is elérhető lesz a kollekcióm."

További részletek a kollekcióról, annak árazásáról június 4-től, hétfőtől, lesznek elérhetőek az Ikea honlapján.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?