Jolán
2 °C
4 °C

Három nappal kevesebbet csúszott a Dagály tavalyra ígért megnyitása

2018.08.14. 13:10

Bár a korábbi hírek szerint augusztus 17-én, pénteken, nyitott volna ki az újraépített Dagály, a megújult strandfürdő és uszoda már kedden délben megnyitotta kapuit. A Duna Aréna keddi közleménye szerint egyelőre csak a Dagály szabadtéri szolgáltatásai elérhetőek, de hamarosan a gyógyászati és wellnessrészleget is át fogják adni.

Az üzemeltetők azokra az értesülésekre is reagáltak, amelyek szerint a Dagály emelt árakkal nyit újra. "A valós helyzet ezzel ellentétben az, hogy a Dagály árai minden összehasonlításban olcsóbbak a Palatinusénál, és állják a versenyt a Rómaiéval, ahol a felnőtt hétköznapi belépőért ugyanannyit kérnek – 2500 forintot – mint a Dagályban, más belépőjegyek árai között pedig ebben a két létesítményben a különbség mindössze 100-400 forint" – írják.

A keddi tesztüzem napjára (tekintettel a déli kapunyitásra is) kedvezményes belépőket lehet váltani: a Facebookon is közzétett információk alapján a felnőtt jegy 1800 forintba, a nyugdíjas 1500-ba, a gyerek pedig 1000 forintba kerül, míg egy felnőttnek és két gyereknek 3500 forint a családi jegy, két felnőttnek és két gyereknek pedig 5000 forint a belépő.

Nemrég az Index is megpróbált bejutni a strandra – épp egy évvel az után, hogy 2017 nyarán ezzel hiába próbálkoztunk. Ebben a videóban dokumentáltuk a próbálkozásainkat:

Aki esetleg sokallja a Dagály árait, az az Index gigantikus strandtérképéről is választhat magának másik fürdőhelyet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?