Palvin Barbara lett a Victoria's Secret első magyar angyala

2019.03.14. 18:04 Módosítva: 2019.03.14. 19:49

Palvin Barbara 25 éves magyar szupermodell lett a Victoria's Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje, jelentették be a People magazinban csütörtök délután.

Palvin az első magyar, aki elnyerte ezt a titulust.

Az Angels egy 1997-ben indult fehérnemű-sorozat volt, aminek a reklámjában olyan szupersztárok szerepeltek, mint Helena Christensen, Karen Mulder és Tyra Banks. A reklám hatalmas sikere után az Angels (azaz angyal) kifejezés egyenértékű lett azzal, hogy valaki a Victoria's Secret hivatalos, szerződéses modellje. 1998-ban vonultak az „angyalok” először a kifutón ilyen név alatt, és egy időben Claudia Schiffer, valamint Eva Herzigová is a cég angyala volt.

Palvin elmondta a People-nek, hogy már három hónapja titokban kellett tartania a hírt. Elmondta a magazinnak, hogy 13 éves korában látott egy Victoria's Secret divatbemutatót, és már akkor arra gondolt, hogy egyszer ő is ott lesz. Pár évvel később már modellkedett a cégnek. Palvin szerint a kinevezés a tökéletes időpontban találta meg, mert végre boldog önmagával és a testével.