Elkészítik a világ legmocskosabb pornófilmjét, de egy jó ügyért

pornhub
2019.08.28. 11:42

"Mi itt a Pornhubnál úgy gondoljuk,

minél mocskosabb, annál jobb.

De azért még szerintünk is van egy határ."

Így vezeti fel a világ legnagyobb pornómegosztó oldala, a Pornhub, pontosabban annak a jótékonykodásra létrejött szárnya, a Pornhub Cares az elég sajátos, de nagyon ötletes környezetvédelmi kampányát: forgatnak egy pornófilmet a világ egyik legszemetesebb tengerpartján, majd minden megtekintés után adományt juttatnak el az Ocean Polymers nevű, az óceánok plasztiktól való megtisztítására létrejött nonprofit szervezetnek - írja a Forbes.

Érdemes megnézni a LeoLulu nevű amatőr pornószereplőkkel készült film előzetesét is, aligha készített valaha valaki ötletesebb pornóelőzetest, ráadásul nincs benne semmi explicit tartalom.

"Biztos vagyok benne, hogy partnerként a Pornhub nem mindenki számára tűnik a legegyértelműbb választásnak erre a projektre, de izgatottak vagyunk, amiért együttműködnek velünk, és ennyire elkötelezettek abban, hogy jóra használják fel a népszerűségüket" - közölte az Ocean Polymer vezetője egy sajtóközleményben.

Sőt, a Pornhub még egy olyan oldalt is létrehozott, amelyre akár a munkahelyen is biztonságosan rá lehet kattintani, és amely felsorol pár alapvető tanácsot arra, hogy a jótékonysági pornónézésen kívül mivel lehet még segíteni a bolygó tisztábbá tételén (pl. "használj olyan kevés műanyagot, amennyire csak lehet, és ha muszáj egyszer használatos palackot venned, legalább használd fel újra, ha pedig a természetbe mész, mindig takarítsd fel magad után").

Nem ez egyébként a pornócég első jótékonysági akciója: korábban a méhek megmentéséért indított hasonló kampányt.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Klímaváltozás, környezettudatosság, fenntartható jövő.
Ezek nem csak trendi hívószavak, hanem a közös valóság, amiben mindannyian élünk. A Zöld Indexen mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk ezekkel a témákkal. Ha te is fontosnak tartod, hogy azoknak is élhető bolygójuk legyen, akik ma születnek, csatlakozz hozzánk a Zöld Indexen.