Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C

Levelezzen gyerekgyilkos anyával

2003.07.11. 12:00
Előítéletmentes levelezőpartnereket keres Susan Smith, az életfogytiglanra ítélt gyermekgyilkos, akinek borzalmas tette annak idején az egész amerikai közvéleményt foglalkoztatta.
Érzékeny, gondos, kedves. Így jellemzi magát online hirdetésében Susan Smith, aki egy dél-karolinai börtönben tölti életfogytiglani büntetését.

Szivárvány, egér, fájdalom

A most 31 éves exanya 1994 októberében a hátsó ülésen gyereküléseikbe szíjazva alvó fiaira, a 3 éves Michaelre és a 13 hónapos Alexre zárta a kocsiajtót, majd a járművet egy tóba vezette. Az asszony a hirdetés szerint szereti a szivárványt, Miki egeret, a tengerpartot, a hegyeket és a vízeséseket. A bájos részletek közlése mellett Smith megjegyzi, hogy börtönbe vonulása óta sokat érett, de mindig kínozni fogja az érzés, hogy oly sok embernek, különösen a gyerekeinek fájdalmat okozott.

Aki szívesen levelezne amerikai rabokkal, az kezdje a napot a writeaprisoner.com oldalon, ahol Susan Smith hirdetése is olvasható. A friss feliratkozottak közül favoritunk egyelőre Ural Davis, a költészetet kedvelő biszexuális rabló.