Csak egy kör! Az Index a hétvégén körbefutja a Balatont

23
2015.05.28. 15:12

Hát ez a nap is eljött, már csak kettőt kell aludni, és az Index tízfős csapata ott fogja találni magát a Club Aligában: reggel 9-kor kezdjük a futást, és terveink szerint 200 km-rel később, vasárnap reggel 6-ra érünk majd ugyanide vissza. Tavaly versenyen kívül vágtunk neki a távnak, összesen 18-an futottunk egész jó időt, 20 órát, idén viszont betartjuk a szabályokat, úgyhogy a legjobb forgatókönyv szerint is 21 órán át futunk majd. 

Már ha minden a tervek szerint alakul, ugyanis katasztrofális állapotban van az indexes csapat: betegség, alvásdeficit és sérülés is nehezíti az idei versenyünket, úgyhogy egyáltalán nem garantált, hogy célba fogunk érni. Izgalom tehát lesz bőven, éppen ezért idén is élőben fogjuk közvetíteni a versenyt percről percre. 

És bár álmainkban ez a verseny csak és kizárólag az Indexről és az emberfeletti erőfeszítéseinkről szól, valójában ezen egy csomóan mások is indulnak még rajtunk kívül, idén igyekszünk őket is figyelemmel kísérni, és ebben számítunk az olvasók és a futók, a futó olvasók és az olvasó futók segítségére is. 

Keresünk tehát futókat, akik szintén nekivágnak a távnak a hétvégén. Írják meg az Indexnek, ha lekésték a rajtot, másnaposan kell futniuk vagy éppen elvesztették a váltáskor használt chipet, ne legyen szégyellnivalója, a tavalyiak után mi mindent meg fogunk érteni. Írjon nekünk a

címre, ha szeretne számot kérni a futásához! 

Az élő közvetítésben néhány kiemelt egyéni futót, és néhány másik csapatot is követni fogunk majd, de mindenki hozzászólhat a versenyhez, aki éppen a Balaton körül lesz a hétvégén, nemcsak a futók. Ha beragadt a dugóba a verseny miatt, ha egyéni futót kísér kerékpárral, vagy csak szurkol az út mellett, akkor készítsen egy fotót a kedvenc ultrabalatonos pillanatáról, posztolja ki az Instagramjára, tegye oda azt a hashteget, hogy

#indexultrabalaton,

és akkor kitesszük az Indexre, sőt a legjobbak között egy Volt Fesztivál-jegyet is kisorsolunk.