Erzsébet
1 °C
4 °C

Roma fesztivál az Orczy-kertben

MTI
2002.08.16. 16:04
Harmadik alkalommal rendeznek Roma Fesztivált Budapesten, a programoknak az Orczy-kert ad helyet kedden. A Józsefvárosi Kulturális Központ ajánlója szerint elsőként művésztehetségek mutatkoznak be a Tiéd a színpad mottóval.

Roma festőművészek, így például Bari Jano és Váradi Zsolt munkáiból nyílik alkalmi tárlat. A Tóparti nótaszó című műsorban Oláh János és cigányzenekara, valamint Páva János magyarnóta énekes lép fel. Szórakoztatja a közönséget többek között Bangó Margit magyarnóta- és cigánydal énekes, Kállai Kiss Ernő Liszt Ferenc-díjas klarinétművész, az Andro Drom, a Newtrend Band, a Midnight Trió, Nyári Kálmán és tánczenekara, a Romantic, a Fekete Vonat, valamint az Etnik együttes is. A mini vidám park játékai egész nap a gyerekek rendelkezésére állnak a VIII. kerületi Orczy-kertben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?