Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jordán Tamás is pályázik a Nemzeti Színház vezetésére

MTI
2002.09.30. 12:31
Immár van jelentkező a Nemzeti Színház igazgatói posztjára, a pályázatok hétfő éjfélig nyújthatók be a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumához (NKÖM). Az MTI értesülése szerint a pályázati csomagot tízen vitték el. A bírálóbizottság 30 napon belül értékeli a pályázatokat, és hozza meg döntését. A jelentkezéshez szükséges dokumentációt a Nemzeti Színház Rt. gazdasági osztályán lehetett felvenni augusztus 1-jétől 25.000 forint kaució ellenében; a kaució érvényes pályázat benyújtása esetén visszajár.

Sajtóértesülések szerint felvette a pályázati anyagot Jordán Tamás, Schilling Árpád ás Szűcs Miklós is. A teátrumot jelenleg Bosnyák Miklós vezeti, akinek kinevezése az év végéig szól. Az új igazgató 2003. január 1-től kezdődően 5 éven át irányítja majd a Nemzeti Színházat.