Árpád
-2 °C
4 °C

A 'Jóbarátok' a legdrágábbak

BBC
2002.10.01. 14:17
Jócskán felértékelődött a világszerte népszerű amerikai televíziós sorozat: a nézettségi illetve a színészi gázsik területén folytatott verseny után a "Jóbarátok" a reklámdíjakat tekintve is alaposan lekörözte vetélytársait az Egyesült Államokban. Az Emmy-díjas teleregény sugárzásának idejére egy 30 másodperces reklámért az idei szezonban már közel félmillió dollárt kell fizetni, megelőzve a Vészhelyzet (438 ezer dollár) és a Túlélő című realityshow (418 ezer dollár) reklámtarifáit.

A korábbi hírek szerint a 6 főszereplő epizódonként közel egymillió dolláros gázsit kap, ám a 33 millió nézőt vonzó műsor gyártóinak ez sem nagy kiadás, hiszen a sorozat reklámtarifája közel 30 százalékkal emelkedett az utóbbi két szezon alatt.

Mint megírtuk, a "Jóbarátok" két héttel ezelőtt két Emmy-díjat is elnyert a legjobb vígjáték és a legjobb televíziós női szereplő (Jennifer Aniston) kategóriában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?