Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Törvénysértő Mónika show

MTI
2002.10.17. 14:23
Az ORTT szerint az RTL Klub 2002. szeptember 5-én sugárzott Mónika show című műsora megsértette a Rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény 5. paragrafus (3) és (4) bekezdésében foglaltakat.

A 2002. szeptember 5-én sugárzott Mónika show című műsor, mely Légy gyengébb a szexben témával foglalkozott, a kiskorúak személyiségfejlődésére ártalmas részeket tartalmazott. A műsorban elhangzó jó ízlést sértő kifejezések és időnként az erőszak alkalmazását propagáló mondatok figyelembevételével a műsor kezdési idopontja nem a jogszabályoknak eloírtaknak megfelelo. A kiskorúak személyiségfejlodésére ártalmas, a szexualitást öncélúan ábrázoló musorszámot csak 23.00 és 5.00 óra között lehet közzétenni. Közzététel előtt erre a közönség figyelmét fel kell hívni.