Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyar DJ is utazik a brazíliai zenei workshopra

2002.10.25. 11:18
Ismét lesz magyar résztvevője az évente megrendezett Red Bull Music Academynek, melyet idén november 3 és december 3 között rendeznek a brazíliai Sao Paolóban. A zenei szakújságírókból álló nemzetközi zsüri Molnár Pétert, alias DJ BlackMant is beválasztotta a hatvan résztvevő közé. A workshopon neves dj-k és zeneipari szakemberek oktatják a résztvevőket, akik idén 28 országból érkeznek. Az 1998 óta minden évben megrendezett zenei workshopon tavaly volt először magyar résztvevő, akkor Petővári Péter alias DJ Áfonya képviselte hazánkat Londonban.

A tavalyi Red Bull Music Academy fellépői és oktatói között volt Invisibl Skratch Piklz, Craze, Derric Carter, Storm, Herbert, Tom Middleton és Daz IQ, David Rodigan, Saxon Sound, Mad Professor, Claude Young, John Acquaviva és Ectomorph. A kultúra és trendteremtő technológiai újításokról Alex Rosner, Dave Smith és Roger Linn tartott bemutatót és előadást. A konferenciára egy 30 perces saját zenei anyaggal pályázhattak a résztvevők.