Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Közeleg a Reklámzabálók Éjszakája

MTI
2002.11.06. 17:56
Az idén csaknem 600 külföldi és hazai reklámfilmet vetítenek a Reklámzabálók Éjszakája elnevezésű filmfesztiválon, amelyet november 22-én rendeznek meg Budapesten - tájékoztatták a szervezők a sajtó képviselőit szerdán a fővárosban.

Mint elhangzott: a nemzetközi reklámszakma egyik legnagyobb utazó fesztiválján a reklámokat több blokkban bemutató, ötórás show-val várják az ínyenceket a Budapest Kongresszusi Központban.

Jean-Marie Boursicot, a rendezvény atyja a kreatív, szellemes reklámfilm-csemegéket bemutató első Reklámzabálók Éjszakáját 21 évvel ezelőtt rendezte Párizsban.

A reklámfilm-maraton tavaly debütált Magyarországon.

A mostani programban három, külföldi reklámokat bemutató blokk mellett az előző év kiemelkedő produkcióiból, illetve a hatvanas, hetvenes években készült és a rendszerváltás utáni magyar reklámokból látható válogatás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?