Aliz
6 °C
14 °C

Ozzy és családja az MTV-n: sikeres visszatérés

BBC
2002.11.28. 14:43
Több mint 6 millióan követték világszerte szerda este az MTV zenecsatornán az Osbourne család reality show-jának visszatérését. A Black Sabbath énekese és családjának zaklatott otthoni életét bemutató valóságshow a zenei csatorna egyik legsikeresebb műsora, így a család a második szezonra sikerrel tornászta fel amúgy sem alacsony gázsiját. A szétesett rocksztár szabadszájú gyerekei azóta elárulták, hogy több jelenetet az MTV ötletei nyomán állítottak be. Sharon Osbourne, Ozzy feleségének az első sorozat alatt diagnoszizálták mellrákját, ennek ellenére nem mondta le a házi színházat.

Ozzy és családjának televíziós változata minden idők legnézettebb műsora lett a 21 éves zenei csatorna életében. A második szezon első epizódjának szerda esti része közel kétszer annyi nézőt vonzott, mint a produkció legelső része.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?