Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szilveszteri rádiókabaré - európai uniós csatlakozás, valóságshow

MTI
2002.12.27. 13:22
Az európai uniós csatlakozástól a valóságshow-jelenségig számos témával foglalkozó, a korábbiakhoz hasonló mértékben politikai jellegű szilveszteri rádiókabarét sugároz az idén a Magyar Rádió - hangzott el a műsort beharangozó sajtótájékoztatón pénteken, Budapesten.

Farkasházy Tivadar tájékoztatása szerint az idei, három és félórás szilveszteri produkció konferansziéja Litkai Gergely és Trunkó Barnabás lesz.

Jelezte, hogy a szerepet korábban betölto Fábry Sándor visszautasította a felkérést, és maga helyett Gál J. Zoltán kormányszóvivőt javasolta.

Az idén tavasszal elhunyt Hofi Géza, aki az elmúlt három évtized során mindig szerepet kapott a szilveszteri rádiókabaréban, Éles István paródiája révén lesz jelen a műsorban.

A szilveszteri rádiókabaré december 31-én este fél 9-kor kezdodik és éjfélig tart a Kossuth rádióban. A műsor ismétlését január 2-án a Petőfi, 4-én pedig a Kossuth adó sugározza.