Erik, Alexandra
EUR 383,31 Ft
USD 365,45 Ft
9 °C
23 °C

Szaddam Huszein a Nádor utcában

Magyar Hírlap
2003.02.03. 10:14
A Nyílt Társadalom Archívum vetítést tart emberi jogi videogyűjteményének legújabb, Hollywoodból származó darabjaiból. Az Irakról szóló, 1992-1999 között készült dokumentumfilmek Szaddám Huszein hatalomra kerüléséről, a belső ellenzék és a kurdok likvidálásárról, valamint megismerhetjük az iraki diktátor jellemét is, amely képessé tette, hogy túlélje uralmának valamennyi eddigi kritikus pillanatát, beleértve az öbölháborút, az azt követő rebelliókat, a megbuktatását célzó, titkos CIA-hadműveleteket és az országa elleni szankciókat.

A filmek angol nyelvűek, a vetítéseket ma és holnap délután öt órai kezdettel a Közép-Európa Egyetem (V., Nádor u. 9.) auditóriumában tartják.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek