Botond, Mózes
EUR 386,96 Ft
USD 371,72 Ft
14 °C
29 °C

Nőtt a Viasat3 nézőtábora

Világgazdaság
2003.02.03. 12:31
Egyelőre még nem hozta nyilvánosságra hivatalos éves jelentését az MTG, de az már biztos, hogy a svéd médiavállalkozás magyar televíziója, a Viasat3 70 százalékkal növelte nézettségét 2002-ben. A csatorna hasonló növekedést remél 2003-tól is. Erre jó esélyt jelent, hogy 2003 augusztusától az adó közvetíti a legnézettebb európai futballsorozat, a Bajnokok Ligája mérkőzéseit, amelyet tavaly még az MTV képernyőjén legkevesebb 600 ezren kísértek figyelemmel.

A csatorna tulajdonosa tavaly augusztusban 750 millió forintot fektetett a harmadik számú magyar kereskedelmi televízióba. Az MTG az ősztől indult új programok - köztük a Viasat 3 valóságshow-jának, a Farmnak - elindítására adta az összeget, amelytől az adó nézettségének növekedését várták. A Viasat szórakoztató műsorai mellett az idén hat bokszmérkőzést közvetít élőben. Tavaly a csatorna legnézettebb műsora a június 8-i Mike Tyson-Lennox Lewis ökölpárbaj volt, amire a késői időpont ellenére 800 ezren voltak kíváncsiak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla