Bernát, Felícia
EUR 384,29 Ft
USD 363,48 Ft
7 °C
31 °C

Dzsessz estek a Roma Parlamentben

MTI
2003.02.10. 11:21
Világhírű dzsesszkomponistákat bemutató új sorozat indul február 12-én, szerdán a Roma Parlament Sarasate színpadán, a Tavaszmező utca 6-ban.

A szerdai nyitóprogramban Cole Porter, a neves amerikai zeneszerző és zongorista pályafutását idézi fel Oláh Kálmán triója.

Oláh Kálmán zongorista és zeneszerző, több nemzetközi verseny első helyezettje, a Trio Midnight együttes alapítója ezúttal új zenekarral mutatkozik be, amelyben a hazai és nemzetközi színpadokon is elismert Egri János bőgőzik.

A világhírű dzsesszkomponistákat bemutató sorozatban márciusban Goerge Gershwin, áprilisban Jerome Kernre, májusban Michel Legrand-ra emlékeznek ismert hazai és külföldi előadóművészek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás