Pongó és Oki is könnyűzenei karrierre vágyik

Blikk
2003.02.13. 09:49
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Blikk kérdésére megerősítette, hogy nemsokára a boltokba kerül Pongó új nagylemeze.

Ő egy kész anyaggal érkezetett hozzánk, nekünk meg eltökélt tervünk, hogy támogassuk lemezterveit - mondta Kolosi, majd hozzátette: -Nem aszerint döntünk a lemez kiadásáról, hogy tetszik-e nekünk az anyag. Mi az RTL Klub arcát összehozzuk a legprofibb kiadókkal. Nem tudom elképzelni, hogy kiváló szakemberek segítségével vacak eredmény szülessen.

Amíg a Big Brother házból átigazolt Pongó könnyűzenei lemezét tehát a tervek szerint kiadja az RTL Klub, addig Oki, a Való Világ első szériájának szereplője egy kis tahítótfalui stúdióban készíti első lemezét az Ómen együttessel. A márciusban megjelenő maxi CD-n hallható lesz a Lé a tét című dal, amely majd várhatóan az album címadó nótája is lesz.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek