Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Magyar darab ősbemutató a Shure Stúdióban

MTI
2003.02.19. 09:50
Németh Ákos: Haszonvágy című darabjának ősbemutatóját a Budapesti Kamaraszínház Shure Stúdiójában tartják, szombaton.

A történet középpontjában egy külvárosi, lecsúszott, csonka polgárcsalád áll. A darab az anyának (Mariann) és két lányának (Alíz és Lívia), valamint a körülöttük élő férfiak kapcsolatát boncolgatja.

A 16 éven aluliaknak nem ajánlott dráma szereplői végletes egymásrautaltsággal keresnek kapaszkodókat maguk körül, miközben a szó átvitt és a szó szoros értelmében is gyilkolják egymást.

Az anyát Tordai Teri játssza, aki saját lányával, Horváth Lilivel (Aliz) lép színpadra - Tordai Teri és Horváth Lili eloször játszanak együtt budapesti produkcióban. Lívia szerepét Stefanovics Angéla alakítja. A további főbb szerepekben Stohl András, Cs. Németh Lajos, Törköly Levente és Jánosi Dávid lép a közönség elé. A kétrészes dráma rendezője Soós Péter.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek