Botond, Mózes
EUR 385,96 Ft
USD 370,54 Ft
12 °C
29 °C

Világtalan és látó zenészek közös koncertje az Akadémián

MTI
2003.02.21. 12:34
Látó és világtalan művészek közösen adnak jótékonysági koncertet vasárnap Budapesten, a Zeneakadémián. A vak, gyengén látó és szembeteg gyermekek és fiatalok gyógyítását és tanulását segítő Fabini Teofil János Alapítvány képviselője az MTI-nek elmondta: a programban többek között Brahms-, Ha:ndel-, Mozart-, Schumann-, Rossini-, Bizet-, Chopin- és Schubert-művek hangzanak el.

A műsor világtalan fellépői Németh Tamás és Érdi Tamás zongoraművész, Szluka Lídia, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem elsőéves ének szakos hallgatója, valamint a Farkas Mátyás, Lakatos Tamás, Magyar Csaba és Németh Tamás alkotta Ungaria zongoranégyes. A hangverseny közreműködői: Bogányi Gergely zongora-, Perényi Miklós gordonka- és Rolla János hegedűművész.

Az alapítvány műszereket és berendezéseket adományoz gyermekszemészeteknek, illetve hozzájárul gyermekeket gyógyító szemészorvosok, gyógypedagógusok továbbképzéséhez és szakmai kiadványok megjelentetéséhez.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!15%
4290 Ft
3647 Ft
15%
5990 Ft
5092 Ft
  • Vennék
  • Hírek