Botond, Mózes
EUR 386,91 Ft
USD 372,11 Ft
14 °C
29 °C

Angelina Jolie lekapartatta testéről Billy Bob nevét

2003.02.26. 14:48
Most már szinte biztos, hogy Angelina Jolie és férje, Billy Bob Thornton nem fog kibékülni. A színésznő ugyanis eltűntette karjáról a Billy Bob nevét formázó tetoválást. Minderre akkor derült fény, amikor Angelina a minap kivágott, lenge estélyi ruhában jelent meg a BAFTA-díjkiosztó gáláján. A színésznő tetoválásai a filmekben sem láthatók, mert a maszkmesterek befedik őket, így Angelina a Tomb Raider 2-ben is ezek nélkül tűnik majd fel a vásznon.

A sztár naplóját egyébként nyáron adják ki Amerikában, amiből a rajongók a színésznő házasságának minden titkát megismerhetik. Kiderül például, hogy a Tomb Raider sztárja eleve kételkedett abban, hogy Billy Bob fizikailag képes az apaságra, ezért kezdettől fogva az örökbefogadáson gondolkodott. A színésznő nemrégiben örökbe is fogadott egy kambodzsai kisfiút, aki miatt végleg elhidegült férjétől.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla