Jennifer Anniston féltékeny

The Sun
2003.02.27. 11:21
A Jóbarátok sztárja Jennifer Aniston féltékenységi rohamot kapott, amikor megtudta, hogy férje Brad Pitt Nicole Kidmannel fog együtt forgatni . Jennifer és Brad kapcsolat mostanában nagyon feszült. A színésznő már most betegre aggódja magát Brad miatt, aki a forgatás alatt hónapokat tölt majd el a csábos Nicole-al. Kidman Hollywoodban arról híres, hogy mindig túl közel kerül munkatársaihoz. "Arra vágyom a legkevésbé, hogy a férjem vele forgasson." -panaszkodott barátainak az aggódó Jennifer.

Nicole legutóbb a Cold Mountain című film forgatása alatt bonyolódott romantikus kapcsoltba a brit színésszel, Jude Law-al. Bár tagadták, hogy bármi is lenne kettőjük között, úgy tűnik, ez a kis affér tett pontot Jude Law és barátnője, Sadie Frost kapcsolatának végére.
A tervek szerint Nicole és Brad a Mr és Mrs Smith című filmben egy unatkozó házaspárt alakítana akik meg akarják ölni egymást. A féltékeny Jennifer azonban mindenáron le akarja beszélni férjét a szerepről.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás