Vujity Tvrtko ismét a képernyőn

2003.06.11. 13:01
Vujity Tvrtko gyermeke, Benjámin születése előtt bejelentette, hogy ideiglenesen visszavonul a televíziózástól, és minden idejét a gyermeknevelésre fordítja. Tvrtko nemrégiben közölte, hogy feleségével immáron második gyermeküket várják, ezért úgy határozott, hogy a szülésig hátralévő időt "kikapcsolódásképpen" ismét szakmája, a televíziós újságírás művelésére fordítja.

2003. június 16-án 20.15-kor jelentkezik ismét a Pokoli történetek legújabb adása. Az egyik történetért Tvrtko és munkatársa Kambodzsába utazott. A dzsungel közepén megtalálta az elveszettnek hitt magyar árvaházat, melyről már Kambodzsában is szinte mindenki megfeledkezett, nálunk pedig nem is tudott róla senki.

A másik történetért Tvrtkoék nem mentek messzire. Az adás másik anyaga egy lányról szól, aki tehetségével elkápráztatta környezetét, majd elindult a siker útján. Egy kishíján végzetes autóbaleset azonban majdnem megakadályozta énekesi karrierjét. Judy, a Groovehouse énekesnője súlyosan megsérült, és igen hosszú időt töltött a kórházi ágyon, mire ismét egészséges lett. Tvrtko riportja az énekesnő arcának és hangjának megmentésért folytatott küzdelmet mutatja be.