Lehel
17 °C
27 °C

Szeptembertől nem ingyenes az Esti Hírlap

MTI
2003.08.12. 14:28
Szeptemberben ismét árusítani kezdik a jelenleg ingyenesen terjesztett Esti Hírlapot, közölte kedden az MTI érdeklődésére a kiadó igazgatóságának elnöke. "Az ingyenességet promóciónak szántuk, s ennél jobb reklám nem is kellett a lapnak", nyilatkozta a május elejétől követett stratégiáról Valencsik Ferenc.

Kérdésre válaszolva az igazgatóság elnöke úgy nyilatkozott, az ingyenesség megszűnése után is a jelenlegi hetvenezres példányszámban jelentetik meg az újságot, amelyet egyelőre csak Budapesten és az agglomerációban terjesztenek majd. Nem valószínű, hogy az idén megkezdik az Esti Hírlap vidéki árusítását.

Az öt hónappal ezelőtt indult orgánumról Valencsik Ferenc úgy nyilatkozott: a visszajelzések szerint jól "lőtték be" az újság "félig bulvár, félig politikai" profilját, s nem tervezik azt sem, hogy változtatnak a lapzárta reggel 11, vagy az utcára kerülés délután 3 órai időpontján.

Az Esti Hírlap a kilencvenes évek végétől tartó szünet után, március elejétől jelenik meg ismét. A lap kiadója az Esti Hírlap Kiadó és Vagyonkezelő Részvénytársaság.