Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bigga Bush az A38-on

2003.09.10. 13:24
A DeckAttack partisorozat első őszi programja a hajdani Rockers HiFi duó emblematikus tagja, Mr. Glynn "Bigga" Bush, avagy ahogy mostanában ismert, Lightning Head fellépése.

A '90-es évekmeghatározó formációja, a Rockers HiFi öt albumot készített a legjobb MC-k és vokalisták - pl.: Farda P, Phoebe One, Tweed - közreműködésével, köztük az egyik legjobb DJ Kicks mixlemezt, és persze számos dj- és közönségkedvenc remixet is, például Ella Fitzgerald, Sly and Robbie és Dawn Penn számaiból. Lemezeik 10 távlatából is ugyanolyan erősek, és frissek maradtak.

Az előző évszázaddal azonban a Rockers HiFi is letűnt a színről, BiggaBush volt az, aki továbbvitte és tökéletesítette a megkezdett vonalat Richard Dorfmeister Toscájának, Suba, Ennio Morricone, Ella Fitzgerald, vagy Boozoo Bajou remixeivel.

Saját hangzást formált a régi alapokra: dancehall ritmusokkal kezdte, amibe funkot és latinos elemeket vegyített.

A batucada, dub, latin zongorabetétek, funk gitárfutamok, és nyugis reggae keverékéből összeálló zene szeptember 12-én élőben is hallható lesz az A38 állóhajón. Fellépnek még: InfraGandhi és Cyborg Templar. Tetőteraszon: Badihali és Sanyi. Visuals: Retina.

Belépő: 2000 Ft