Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

A Hálózat TV-n sem lesz Szerencsi, fel!

MTI
2003.09.10. 16:28
Egyelőre a Hálózat Televízió sem tűzi műsorára a Szerencsi, fel! című európai uniós ismeretterjesztő rajzfilmsorozatot, közölte Gáti Zoltán, a csatornát működtető Hálózatos Televíziók Rt. vezérigazgatója szerdán az MTI érdeklődésére.

"Ha megnyílik erre a lehetőség, vetíteni fogjuk a sorozatot", mondta, közölve: szerződésük értelmében egy héttel a Magyar Televízió (MTV) után sugározhatják az epizódokat. (Az MTV szeptember 7-én, a Hálózat Televízió nyolc nappal később kezdte volna meg az eredeti tervek szerint a vetítést). A múlt pénteken a szériával kapcsolatban elhangzott plágiumvádról annyit mondott, azt a gyártó, a producer és az alkotók ügyének tekintik.

A Magyar Televízió múlt pénteken jelentette be, hogy - részben a Rófusz Ferencet ért plágium vádja, másfelől őszi műsorstruktúrájának csúszása miatt - elhalasztja a Szerencsi, fel! bemutatását.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?