Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jim Carrey és Meryl Streep közös filmben

Mozinet
2003.09.17. 14:44
Meryl Streep is csatlakozott a Lemony Snicket című mesefilm stábjához. A Jim Carrey nevével fémjelzett produkciótól, mely egy népszerű könyv-sorozat feldolgozása, a gyártó Paramount Pictures nem kevesebbet remél, mint, hogy az amerikai Harry Potterré válik.

A regény két árváról szól, akiket nénikéjük (Streep) vesz magához szüleik halála után. Jim Carrey az ördögi Olaf grófot játssza majd, aki mindent megtesz, hogy eltűntesse az útjából a gyerekeket, mivel meg akarja szerezni hatalmas örökségüket. A filmben fontos szerepet kap majd a színészgárdához szintén újonnan csatlakozott Jude Law, aki a narrátori feladatokat látja majd el, azonban a Variety beszámolója szerint néhány jelenetben személyesen is feltűnik a színen.

A Lemony Snicketet 2004 karácsonyakor szeretnék bemutatni, a rendezést Barry Sonnenfeld kilépése után a kevésbé ismert Brad Silberling (Angyalok városa) kapta meg.