Jolán
2 °C
4 °C

Premier az m2-n

Magyar Hírlap
2003.09.22. 12:17
Premier címmel új színházi magazin indul mától az m2-n. A tervek szerint havonta jelentkező magazin minden adásában egy-egy színházi bemutatóra fókuszál, és az olvasópróbától a premiert követő bankettig kíséri végig az előadást - írja a Magyar Hírlap.

Az ötlet egy évvel ezelőtt pattant ki Szentes Andrea szerkesztő és jómagam fejéből - tájékoztatta a Magyar Hírlapot Dombóvári Gábor műsorvezető, akit a tévénézők több magazinból, köztük az Ablakból ismerhetnek.

A műsor bepillantást enged a kulisszák mögé: nemcsak a színészeket és a rendezőt, de a színpadmestert, a sminkest vagy a zsinórpadlást működtető technikust is megszólaltatja.

A magazin minden alkalommal egy-egy színes hírcsokor erejéig egyéb aktuális színházi eseményekről is tájékoztat majd. A műsort a kulturális tárca támogatja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?