Jenő
-3 °C
6 °C

Elkezdődött a Getno forgatása

2003.09.22. 15:27
Egy különleges magyar film forgatása kezdődött el tegnap Budapesten. Különlegességét már az is jelzi, hogy a stáb a héten Las Vegasba repül, hogy a következő hat héten ott vegye filmszalagra a magyar-amerikai koprodukcióban készülő vígjáték legfontosabb jeleneteit. A Salamon András (Közel a szerelemhez, Zsötem) rendezésében készülő film főszerepeit Gesztesi Károly, a friss Kossuth-díjas Király Levente, a vagy tíz évet olasz és dán színházakban dolgozó, hazatérte óta a Szkénében játszó Szalontay Tünde, valamint a színiakadémista Péter Kata játssza; Amerikában pedig csatlakozik hozzájuk Bánfalvi Ágnes.

Az amerikai álomért minden odadobó, kivándorló, majd csalódottan hazautazó magyar család Las Vegas-i kalandjait bemutató történetet a FilmPlus készti, 200 millió forintos költségvetéssel; a premierre a jövő év első felében kerül sor. A filmet az InterCom forgalmazza.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?