Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Depardieu apját gyalázza

2003.09.22. 22:37
Gerard Depardieu fia azt állítja, hogy filmsztár apja beteges hazudozó, a pénz és a státusz megszállottja.

- Gerard Depardieu gyáva lusta csaló - fogalmazott a 32 éves Guillaume Depardieu a Le Parisiennek. - Az egyetlen ember, aki még a pszichológusának is hazudik - tette hozzá.

Guillaume Depardieu az interjúban arra reagált, hogy a múlt heti Paris Matchben apja, úgy nyilatkozott, hogy nincs beszélő viszonyban fiával. - Megszakítottam a kapcsolatot vele, mert nem akarok a szemetesláda lenni, amibe mindenfélét beledobálhat - mondta az 54 éves színész, aki "javíthatatlannak" nevezte fiát.

Guillaume Depardieu jobb lábát júniusban amputálták, mert egy 1996-os motorbaleset óta baktériumfertőzés gyötörte. Depardieu fiát a múlt héten kilenc hónapos felfüggesztett börtönre ítélték, mert pisztolyt fogott és ráláőtt egy férfire, aki a ruházatán gúnyolódott.