Vince, Artúr
-7 °C
1 °C

Catherine Zeta-Jones az Ocean Elevens 2-ben

Cinematrix
2004.02.12. 17:34
Az Oscar-díjas színésznő az Ocean's Twelve-ben játszik legközelebb. A rendező Steven Soderbergh lesz, Zeta-Jones olyan színészekhez csatlakozik, mint Brad Pitt, George Clooney, Julia Roberts, Matt Damon és Andy Garcia.

"Nem könnyű olyasvalakit találni, aki felérne ehhez a szereposztáshoz, de Catherine nemcsak a maga erejét mutatja majd, hanem sokat hozzá is tesz a filmhez" - mondta Jerry Weintraub producer. "Olyan régen szerettem volna vele dolgozni, hogy most egyenes oda vagyok a boldogságtól."

A tervek szerint áprilisban kezdik forgatni, és az előző részben megismert Las Vegas-i légkört olyan helyekre viszik, mint Párizs, Róma, Amszterdam, London, Berlin vagy Chicago. Az illusztris társasághoz csatlakozik még Vincent Cassel is.

A Tripla vagy semmi az 1960-as A dicső tizenegy remake-je, amiben Dean Martin, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. és Peter Lawford játszottak.

A vásznon legközelebb június 18-án találkozhat az amerikai közönség Zeta-Jones-szal Steven Spielberg Terminal című romantikus drámájában Tom Hanks oldalán.