Géza
-12 °C
-4 °C

Pert vesztett egy paparazzi ellen Barbara Streisand

2004.05.26. 10:36
A bíróság 154 ezer dollár megfizetésére kötelezte Barbra Streisandot, miután elvesztett egy polgári pert. Barbra tavaly perelt be egy fotóst 10 millió dollárra, amiért lefényképezte a házát, és a képeket föltette az internetre - írja a UIP.

A színésznő szerint ezzel súlyosan beavatkoztak a magánéletébe, a bíróság azonban megállapította, hogy a fotós egy környezetvédelmi honlapot működtet, amelyre azért tette fel a fotókat, hogy szemléltesse a kaliforniai partvidék talajának erózióját. A keresetet ejtették, és Streisandot a perköltség megfizetésére kötelezték. A színésznő erre hónapokig nem volt hajlandó, így a sok huzavona után most már 154 ezer dollárra rúg a kérdéses összeg. Ha a pórul járt felperes továbbra sem fizet, akár végrehajtásra is sor kerülhet.

Streisandnak nem kell attól tartania, hogy csődbe megy, a tőzsdén is meggazdagodott színésznő akár következő filmje, a Meet the Fockers gázsijából is juttathat majd a perköltségre is. A produkció a nagy sikerű Apádra ütök folytatása, amelyben a színésznő Dustin Hoffman felségekeként Ben Stiller temperamentumos édesanyját alakítja.