Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

London saját tévéadót indít

mediainfo.hu
2004.07.07. 11:32
A várost turistaként látogatók mellett azokat a londoniakat is megcélozza az új adás, akik nem ismerik igazán, milyen kulturális, művészeti és szórakozási lehetőségeket rejt városuk. A 24 órás adás a Sky rendszeren lesz fogható, de látható lesz a szállodákban, s a British Airways és a Virgin Atlantic közötti megállapodás nyomán bizonyos londoni repülőgép járatokon is.

A Visit London turisztikai bizottság által létrehozott csatorna július 12-ével kezdi meg adását. A műsort David Campbell, a Visit London vezetője szerint körülbelül a londoniak fele tudja majd nézni, míg az Egyesült Királyságban összesen 7,3 millió háztartásban lesz elérhető, s ezen felül más európai országokban is részben fogható lesz.

Cambell arról is beszélt, hogy a fővárosban élők sokszor bűntudatot éreznek, hogy nem igazán ismerik Londont, s így nem is élnek a város adta lehetőségekkel, ám az új adó megoldás lehet erre.