Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Udvaros és Ónodi gombfocis akció-vígjátékban szerepel

Index
2004.07.15. 18:52
Udvaros Dorottya és Ónodi Eszter főszereplésével kezdi meg július 19-én a Kész cirkusz című filmjének forgatását Dyga Zsombor. A békásmegyeri lakótelepen készülő akció-vígjátékban három gombfoci-fanatikus kaotikus válási perpatvarba keveredik - tájékoztatta az Indexet Lovas Balázs, a film forgatókönyvírója.

A Durst György-Dávid András producer-páros már görög és román forgalmazót is talált a filmhez. A 80 perces alkotás szkriptjét a 34. Filmszemlén a Tesóért a fiatal forgatókönyvírói díjat elhozó rendező és forgatókönyvíró jegyzi.

Az eredeti filmzenét most is az öttagú békásmegyeri formáció, az Uptown Fellaz szolgáltatja. A Kész cirkusz forgatása egészen augusztus 7-ig zajlik a csillaghegyi és békásmegyeri lakótelepen. Nagyobb szerepekben Csuja Imrét és Scherer Pétert láthatják a nézők a decemberre tervezett bemutatón.