Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Prokopp Dóra új tévét indít

MTI
2004.07.19. 14:38
TV Paprika néven új, a főzést középpontban állító televíziót indít szeptembertől a Filmmúzeum mozi csatornát működtető társaság - közölte Prokopp Dóra vezérigazgató az MTI-vel hétfőn.

"A TV Paprika célja, hogy megőrizze Magyarország és a környező országok kulináris hagyományát, népszerűsítse a hazai konyha tradicionális értékeit, és bemutassa a közép-kelet európai régión kívüli, meghatározó fontosságú nemzeti konyhákat, gasztronómiai eseményeket" - mondta Prokopp.

A tematikus műholdas, kódolt műsor szeptembertől napi két órában jelentkezik a Filmmúzeumon, november elejétől pedig napi 14 órás adásidővel már saját sávon sugározza műsorait. Az adó saját gyártású magyar és regionális, illetve vásárolt külföldi műsoraiban azt mutatja be, hogy hogyan készülnek a különböző ételek, de nézői megismerkedhetnek a világ meghatározó gasztronómiai kultúráival is.

A Filmmúzeum kereskedelmi televízió 2001 novemberében indult, és tavaly február közepe óta kódoltan sugározza műsorát.