Jolán
2 °C
4 °C

Leszbikus kiállítás Moszkvában

MTI
2004.07.20. 12:02
Moszkvában a "Ja + Ja" (Én meg Én) elnevezésű központban megnyílt a leszbikus fotográfia tárlata. A válogatásba a Nyitott téma elnevezésű pályázatra beküldött legjobb munkák kerültek.

A fényképpályázatot a Pinkstar, a Ráduga (Szivárvány) és a TriEl elnevezésű oroszországi leszbikus szervezetek hirdették meg amatőr női fotósok részére. A részvétel, mint ez az elnevezés is mutatja, teljesen nyitott volt: bárki bármennyi munkával jelentkezhetett.

A zsűri hat kategóriákban hirdetett győztest: Mono - Ő csak az enyém; Család, azaz idegeneknek belépni tilos; Sztárok; Hatnapi robot, hétvégi extázis; Szabálytalanok, azaz bármiről bármit; Leszbikusok - vagyunk akik vagyunk. A kiállítás révén a legjobb pályamunkákkal most a nagyérdemű is megismerkedhet. Moszkvában a tárlat augusztus elsejéig lesz látható, majd átköltözik Szentpétervárra, szeptembertől pedig a válogatást Berlinben is bemutatják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?