EFOTT harmincadszor

2004.07.20. 13:12
Négyszáz program, több, mint százhúsz koncert, bortúrák, sportolási lehetőségek várják a résztvevőket a 30. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, azaz az EFOTT-on. A fonyódi fesztiválra a szervezők harmincezer látogatót várnak. A Július 21-25. között a fonyódi Siótour Kempingbe szervezett fesztivált központi témája a turizmus lesz. A látogatók bortúrákon vehetnek részt.

A programban hajózással egybekötött badacsonyi bortúra is szerepel. Busszal lehet majd ellátogatni a Kis-Balatonhoz, a kápolnapusztai bivalytelepre. A sport szerlmesei lovagolhatnak a Kentaur-pusztán és Balatonbogláron, biciklizhetnek Fonyód környékén. A programot vitorlástúrák és szervezett gyalogtúrák egészítik ki.

A zenei kínálatban valamennyi műfaj képviselteti magát a nujazz-től a kamarakórusig. Az EFOTT 2004 egyik legnagyobb szenzációja az amerikai Danzig fellépése lesz. Játszik majd a finn The 69 Eyes és a német Liquido is. A hazai zenekarok közül fellép a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, az Anima Sound Systemet, az Ossian, a Zanzibar, az Emil Rulez és a Hobo Blues Band.