Olivér
5 °C
8 °C

EFOTT harmincadszor

2004.07.20. 13:12
Négyszáz program, több, mint százhúsz koncert, bortúrák, sportolási lehetőségek várják a résztvevőket a 30. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, azaz az EFOTT-on. A fonyódi fesztiválra a szervezők harmincezer látogatót várnak. A Július 21-25. között a fonyódi Siótour Kempingbe szervezett fesztivált központi témája a turizmus lesz. A látogatók bortúrákon vehetnek részt.

A programban hajózással egybekötött badacsonyi bortúra is szerepel. Busszal lehet majd ellátogatni a Kis-Balatonhoz, a kápolnapusztai bivalytelepre. A sport szerlmesei lovagolhatnak a Kentaur-pusztán és Balatonbogláron, biciklizhetnek Fonyód környékén. A programot vitorlástúrák és szervezett gyalogtúrák egészítik ki.

A zenei kínálatban valamennyi műfaj képviselteti magát a nujazz-től a kamarakórusig. Az EFOTT 2004 egyik legnagyobb szenzációja az amerikai Danzig fellépése lesz. Játszik majd a finn The 69 Eyes és a német Liquido is. A hazai zenekarok közül fellép a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, az Anima Sound Systemet, az Ossian, a Zanzibar, az Emil Rulez és a Hobo Blues Band.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?