Judit
2 °C
7 °C

Szerdán koncerteznek Budapesten a Santanák

MTI
2004.07.20. 13:23
Bár Carlos Santana és fia nem közölte a szerdai budapesti koncertjük programját, az együttes felállását a sajtó megtudta a környezetüktől - írja az MTI.

Santana kísérő zenészei meglehetősen sűrűn változtak azóta is, hogy több mint húsz évvel ezelőtt először adtak koncertet Budapesten. A mostani, sorrendben kilencedik koncertjén a gitáros együttesében Chester Thompson játszik billentyűs hangszereken, Myron Dove ritmusgitározik, a különféle dobokat Karl Perazzo, Raul Rekow és Dennis Chambers szólaltatja meg. A basszusgitáros, Benny Rietveld, Andy Vargas pedig énekel, a kéttagú fúvós szekcióban Jeff Cressman trombonon, Bill Ortiz pedig trombitán játszik.

A Multimédia Concerts tájékoztatása szerint a koncert az 1983-as előadás alatt született ifjabb Santana, Salvador hattagú együttesének bemelegítőjével kezdődik nyolc órakor.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?