Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Colin Powell a Nap-keltében

MTI
2004.07.25. 10:51
Colin Powell, az Egyesült Államok Magyarországra érkező külügyminisztere kedden a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában élő, egyenes adásban ad interjút - tájékoztatta Gyárfás Tamás, a Nap-kelte producere az MTI-t vasárnap.

A beszélgetést egyidejűleg - ugyancsak egyenes adásban - sugározza a CNN világprogramja.

Colin Powell hétfőn érkezik Magyarországra és kedden kora délután utazik tovább.

A washingtoni külügyminisztérium korábbi közlése szerint az amerikai külügyminiszter az Egyesült Államokkal szövetséges országokat látogat meg. Magyarországi látogatása után egy Egyiptomot, Szaúd-Arábiát és Kuvaitot érintő közel-keleti körutat tesz, végül Lengyelországba utazik, hogy részt vegyen a varsói felkelés 60. évfordulójára rendezendő ünnepségeken.

Az amerikai diplomácia vezetője Magyarországon találkozik a magyar társadalom legkülönbözőbb részeinek képviselőivel, hogy nyomatékot adjon az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatok szorosságának, és Kovács László külügyminiszter meghívására előadást tart a magyar nagyköveti konferencián.