Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

'Vérdíj' Bridget Jones fejére

2004.09.06. 15:32
Tízmillió dolláros 'vérdíjat' tűztek ki szervezett bűnözők Bridget Jones fejére, azaz ilyen összeg üti annak a markát, aki kifogástalan minőségben megszerzi a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! című vígjáték digitális kópiáját.

A filmet csak novemberben mutatják be, és a gyártó stúdió legalább negyedmilliárd dolláros bevételt vár, így nem csoda, hogy a filmkalózkodásba beszállt nemzetközi maffia szeretne részesülni a haszonból. A sikerfilmek rossz minőségű kalózkópiái eddig is rendre premier előtt jelennek meg a világpiacon, ám ezekért nem lehet elég sok pénzt elkérni, szemben a jó minőségű kalóz-DVD-vel.

A gyártó cég, a brit Working Title stúdió különleges biztonsági intézkedéseket hozott Bridget Jones védelmében, ám ennek részleteiről természetesen nem hajlandók nyilatkozni. Az viszont biztos, hogy a filmet szinte egy időben mutatják be világszerte, hogy minél kisebb teret adjanak a kalózoknak.

A brit premier 2004. november 12-én lesz, a magyar nézők pedig kevesebb mint egy héttel később, egy nappal a 19-ei amerikai bemutató előtt, 2004. november 18-ától válthatnak jegyet Bridget Jones legújabb kalandjaira.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!