Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jamie Oliver szupermarketnek kampányol

mediainfo.hu
2004.09.15. 14:04
Az új reklám, ami egy nagyobb marketing promóció része a Sainsbury 330 áruházon belüli péksége számára, Olivert mutatja, amint egy csoport pékhez csapódik, egy a szülőföldjén, Essexben található Rrayleigh Weir-i Sainsbury áruházban. A hajnali műszakban dolgozó pékek A pucér szakács és a Jamie konyhája sztárjának mutatják be tésztadagasztó és kenyérsütő fortélyaikat.

A kampánnyal párhuzamosan a Sainsbury lecsökkentette mintegy háromszáz féle pékáruja árát, miközben a termékek minőségére, illetve értékére helyezi a hangsúlyt kommunikációjában.

A szupermarket tavaly 56 millió fontot költött reklámra, többet, mint a rivális Tesco. A Sainsbury Olivert májustól alkalmazza újra 5 évre, és felemelte a sztrászakács éves gázsiját 900 000 fontra. A szupermarket bevételeit számítások szerint Jamie több, mint 1,1 milliárd fonttal növelte 2002-ben.