Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alvin és a Mókusok a moziban

Mozinet
2004.09.16. 09:50
Az Alvin és a Mókusok Amerikában egy majd 50 éves hagyományokra visszatekintő filmsorozat, melyből a Fox stúdió most moziváltozatot akar készíteni.

Alvin és a mókusok 1958-ban születtek meg, akkor még egy énekes csapat formájában. Ross Bagdasarian alapította az együttest, mely közel 43 millió lemezt adott el, népszerűsége csúcsán pedig afféle kapcsolódó termékként saját rajzfilmsorozatot kapott. Ebben egy egyedülálló férfi fogad örökbe három mókust, akik igazi rosszcsont kölykök módjára folyton zűrbe keverednek.

A rajzfilmek 8 évadot éltek me és összessen nem kevesebb, mint 100 országban tűzték őket sikerrel műsorra. A Fox stúdió, mint a Garfield esetében, egy élőszereplős vígjátékot szeretne alkotni, melyben az állatokat komputeranimáció segítségével keltik életre.