Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Musical John Lennon életéről

MTI
2004.09.16. 15:27
A Lennon című, John Lennon életéről szóló musicalt jövő tavasztól játsszák majd Bostonban és San Franciscóban, majd nyáron lesz a bemutató a New York-i Broadway Broadhurst Színházában - írta csütörtökön a Daily Variety című hollywoodi szaklap.

A veterán televíziós rendező Don Scardino által írt és rendezett zenés játék forgatókönyvéről a lap részleteket nem hozott nyilvánosságra. Csupán annyit közölt, hogy a musicalban Lennon Beatles utáni korszakának több híres száma felcsendül, köztük az Imagine, a Give Peace a Chance, a Just Like Starting Over, és Whatever Gets You Through the Night.

A New York-i nagy bemutató előtt a zenés művet láthatja a közönség már áprilistól láthatja a San Francisco-i Orpheum színházban, illetve a bostoni Colonialban - írta a holywoodi lap.

A musical megjelenését John Lennon halálának 25 évfordulójára időzítették. Lennont 1980. decemberében gyilkolta meg egy elmebeteg rajongója, amint a zenész élettársával Yoko Onóval együtt kilépett a New York-i Dakota házból, amelyben lakásuk.